Tuesday, August 31, 2010

Doaku di Bulan Ramadan ini...

Assalamualaikum kawan blogger semua,

1. Semalam balik kampung jumpa ayah dan mak. Dah nak penghujung puasa, baru dapat balik. Rasa bersalah sangat. Sampai-sampai dah lewat malam, tak sempat nak berbual dengan ayah. Esoknya, pagi-pagi lagi ayah terus tanya, "dah siap ke pelan rumah tu? Kalau dah siap jom pergi nak tunjuk pada tukang... biar dia anggar berapa kosnya..?"

2. Saya sedia maklum, ayah memang tak sabar tunggu projek pembinaan rumah tu.. adakah ini akan menjadi kenyataan? Nak kena cari duit cash, tak nak buat pinjaman lagi. cam na?

3. Tapi dah terlanjur sanggup.

4. Saya tahu ayah ada banyak duit, tetapi kata ayah, duit tu tak boleh diguna... teringat perbualan dengan ayah satu hari: "Duit ayah ada, tetapi nak stand-by untuk tutup overdraf."
"
5. Sekarang ????

Artis di Malam Gala Jelita 2010

Hari itu saya janji nak upload gambar artis cun melecun yang menjadi tetamu majlis Gala Jelita 2010. Ha ini dia... Mereka ialah wanita penghias kulit majalah Jelita. Malas nak cerita banyak-banyak, tengok ajelah gaya mereka dengan fesyen rekaan pereka terkemuka tanah air...kalau berpakaian menutup badan walaupun seksi sikit kerana nampak bentuk body, boleh tahan juga nak tengok daripada terdedah over...

dari kiri: Sarimah Ibrahim, Irma dan seorang lagi tak ingat nama, Fauziah Ghouse kut.

Dari kiri: Erra Fazira, Ziela Jalin dan Datuk Paduka Umie Aida

Irma
Umie Aida


Inilah si Nurul... seksi benor dia.. menyampaikan beberapa lagu...